اسانسور نوژان آسانسور و پله برقی نوژان

جزئی از آسانسور که مسافر، بار، یا هر دو را در خود جای دهد و دارای کف، دیواره، سقف و معمولاً درب است. در این حالت درب کابین و طبقه پس از توقف کابین به‌طور خودکار از وسط به طرفین باز می‌شوند. دربی که در ورودی کابین قرار گرفته و معمولاً به‌طور خودکار باز و بسته می‌شود.

بسیاری از طبقات بالایی مرکز تجاری در ایران به دلیل عدم وجود پله‌برقی با تردد بسیار کمتری مواجه هستند و به همان نسبت رونق کسب و کار در آنها بسیار کمتر می‌باشد. امروزه حتی در فروشگاه‌های کوچک دو طبقه برای انتقال مشتریان به طبقه بالاتر از پله‌برقی استفاده می‌شود. هر چند قیمت اولیه پله‌برقی بالا به نظر می‌رسد؛ اما در مقایسه با منافع بسیار زیاد و طولانی مدت آن، به شدت اقتصادی است.

تفاوت آسانسور و پله برقی بیشتر مربوط به ساختار هر دستگاه می باشد تا عملکرد آن ها، زیرا پله برقی ها، پله های متحرکی می باشند که امروزه در همه جا حضور دارند و به افراد کمک می کنند تا از یک سطح به سطح دیگر منتقل شوند. اسانسورها نیز وسیله مناسبی برای کمک به افراد در جابجایی بین طبقات یک ساختمان هستند. نگرش آسانسور و پله برقی امیدیار خدمات پس از فروش با متد و استانداردهای آلمان می باشد که امیدوار است با تلاش های شبانه روزی پرسنل فنی این شرکت و با کمک تجهیزات و اتوماسیون‌های پیشرفته هر چه سریع تر به آن دست یابد تا موجبات رضایتمندی هر چه بیشتر مشتریان خاص این شرکت گردد. این شرکت از بدو تأسیس سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی عضو این سندیکا گردیده و در حال حاضر نیز دارای پروانه طراحی و مونتاژ از وزارت صنایع می باشد. محصولات شرکت آسانسور و پله برقی رازی در بخش آسانسور شامل بخش های زیر می باشد. مدرن سازی آسانسور؛ آنچه مدیران ساختمان باید بدانند طراحی و ساخت آسانسورها معمولا در چارچوب‌ کارکردهای متفاوت خود بین 20 الی 25 سال خدمات قابل اعتماد و رضایت بخشی در طول عمر خود ارائه می دهند.

بالابر چیست ؟

اسانسور نوژان آسانسور و پله برقی نوژان شرکت صنعتی بهران آسانبر، آسانسورهای خود را سه دسته ی اقتصادی و کلاسیک و حرفه ای تقسیم بندی کرده و روانه بازار سایت آتیس می کند. این آسانسور ها دارای مزیت هایی همچون مرغوبیت تجهیزات ، مصرف بهینه انرژی به دلیل بهره گیری از سیستم های گیرلس و فناوری های ذخیره انرژی ، و همچنین استفاده از VVVF و سازگار با محیط زیست است که به عنوان یکی از اصلی ترین انتخاب های شرکت های فعال در زمینه آسانسور می باشند. شرکت بهران آسانبر علاوه بر تامین نیازهای داخلی، به دنبال انجام پروژه های منسجم مانند صادرات به سایر کشور های دیگر می باشد. این شرکت برای تولید محصولات خود مانند موتور آسانسور بهران از نرم افزارهای بسیار قوی و پیشرفته استفاده می کند. ساختار و طراحی این محصولات طوری است که به کمترین فضای برای نصب و عملکرد نیاز دارند و به آسانی در ویلاها ، منازل مسکونی جدید و قدیمی نصب می شوند.

  • پله‌های برقی شانه‌های ثابتی دارند که قطعه ثابتی در دو انتهای پله است که دارای دندانه‌های مناسب با شیارهای روی پله یا تسمه بوده که از ورود اشیا خارجی به داخل شیار پله جلوگیری می‌کند.
  • در آسانسور‌‌‌‌های هیدرولیک به خاطر اینکه کادر وزنه وجود ندارد و سیستم جک هیدرولیکی باید تمامی کابین و مسافران را جا به جا کند نیاز به موتور‌‌‌‌های قوی تری هست.
  • باید توجه داشته باشید که سرویس پله برقی بسیار با اهمیت بوده و باید به شکل های مختلف این کار را انجام داد.
  • بیشترین کاربرد پله برقی در اماکن عمومی مانند فرودگاه ها، مترو، ساختمان های تجاری و فروشگاه های بزرگ و …
  • ابزار و تجهیزات نصب، به طور کامل شامل انواع دستگاه جوش کوچک و بزرگ، انواع سنگ و دریل های ضربه ای و ثابت ؛ انواع تی فور و جرثقیل زنجیری و سایر لوازم مکانیکی و برقی در حد سه پروژه بزرگ همزمان در اختیار می باشد.
با استفاده از آنالیز اطلاعات دریافتی از سیستم مذکور و انجام ارزیابی ریسک در صورت نیاز اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه انجام شده که موجبات بهبود مستمر را فراهم می کند. شرکت آسانسور و پله برقی آتیس با بیش از دو دهه تجربه در زمینه ی فروش و واردات آسانسورهای پکیج با به کار گیری نیرو های متخصص و همگامی با پیشرفت های روز دنیا موفق به برداشتن گام های موثر در صنعت آسانسور شده است. اختراع پله برقی به شکل قابل استفاده برای عموم را به یکی از کارمندان شرکت آسانسور اوتیس بنام چارلز دی سیبرگ نسبت می دهند. مخلوق او، در نمایشگاه سال 1900 پاریس ارائه شد که موفق به کسب جایزه اول گردید. سیبرگ، کلمه پله برقی را از ترکیب دو واژه ESCALA که در لاتین به معنای پله ها می باشد و ELEVATOR که به معنای آسانسور است ابداع نمود. در 1910 سیبرگ حق ثبت اختراع خود را به شرکت آسانسور اوتیس واگذار نمود.

بالابر کارخانه ای